Telefon: 018- 71 01 17

Om oss

Du hittar oss på Adress:
Fyristorg 10, 753 10 Uppsala

Vårt Telefonnummer är: 018- 71 01 17

Träffa Teamet

Ladan

Har arbetat sedan 1996 som frisör. Har haft egen salong i 10år. Har bl.a. varit ordförande i svenska frisörförbundet. Har också varit ambassadör för kvinnliga företagare. Är allsidig som frisör och kan även göra trådning och make up. Ladan har 2015 tagit mästarbrev

Hanna

Har arbetat som frisör i många år och startade Hairstudio 1985. Innan dess har hon bl.a. tävlat och varit domare i frisörtävlingar. Har deltagit i utbildning i London och har löpande fortbildat sig genom olika kurser. Åker regelbundet till frisörmässor i London och Bologna.

Bero

Berivan har tagit gesällbrev 1996. Hon har varit egen företagare och drivit egen salong i mer än 16 år. Är en mångsidig frisör som brinner för att göra sina kunder nöjda.
Hon börjar hos oss från och med den 15/8 2014

Avan

Avan är en utbildad frisör med många års erfarenhet. Hon har haft eget i 14 år, och fortsätter att vidareutbilda sig, både i Sverige och utomlands. Hon har bred kunskap inom både färg och klippning. Hennes största prioritering är alltid nöjda kunder.

Muriel

Har arbetat som frisör i 13 år. Att ständigt utvecklas och vara kreativ är något hon värderar högt inom yrket. Möten med nya människor och det sociala har hon alltid tyckt om. Även trender och mode inom klipp och färg är det roligaste hon vet. Att få skapa utifrån kundens önskemål samt göra hennes kunder nöjda är något hon alltid strävar efter. Hoppas vi ses!