Om oss

Du hittar oss på Adress:
Fyristorg 10, 753 10 Uppsala

Vårt Telefonnummer är: 018- 71 01 17

Träffa Teamet

Ladan

Har arbetat sedan 1996 som frisör. Har haft egen salong i 10år. Har bl.a. varit ordförande i svenska frisörförbundet. Har också varit ambassadör för kvinnliga företagare. Är allsidig som frisör och kan även göra trådning och make up. Ladan har 2015 tagit mästarbrev

Hanna

Har arbetat som frisör i många år och startade Hairstudio 1985. Innan dess har hon bl.a. tävlat och varit domare i frisörtävlingar. Har deltagit i utbildning i London och har löpande fortbildat sig genom olika kurser. Åker regelbundet till frisörmässor i London och Bologna.

Bero

Bero har arbetat som frisör sedan 1996. Bero har ständigt vidareutbildat sig genom kurser, både i Sverige och utomlands. Hon är en mångsidig frisör som brinner för att göra alla sina kunder nöjda. Välkomna.

Bero has worked as a hairdresser since 1996, and has continuously educated herself through courses, both in Sweden and internationally. This has made her a multi faceted hairstylist who has strived for years to make all her clients content and happy, and make their hair vision a reality. Welcome.

Avan

Avan är en utbildad frisör med många års erfarenhet. Hon har haft eget i 14 år, och fortsätter att vidareutbilda sig, både i Sverige och utomlands. Hon har bred kunskap inom både färg och klippning. Hennes största prioritering är alltid nöjda kunder.

Muriel

Har arbetat som frisör i 13 år. Att ständigt utvecklas och vara kreativ är något hon värderar högt inom yrket. Möten med nya människor och det sociala har hon alltid tyckt om. Även trender och mode inom klipp och färg är det roligaste hon vet. Att få skapa utifrån kundens önskemål samt göra hennes kunder nöjda är något hon alltid strävar efter. Hoppas vi ses!